Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru conopida la cuptor:
- 400 gr conopida
- 100-150 gr smantana
- 3 oua
- putin unt
- pesmet sau tarate
- sare dupa gust
Mod de preparare conopida la cuptor:
De facut e foarte simplu.
Am fiert conopida pe aburi (puteti si in apa, dar e mai gustoasa asa). Intre timp am batut ouale cu smantana si le-am sarat dupa gust.
Am uns o forma de yena cu putin unt si am tapetat vasul cu ...tarate de grau. Din lipsa de pesmet :) Dar tare m-am bucurat de descoperirea mea fortata pentru ca a dat conopidei un gust foarte bun.
Asa.
Si in vasul uns cu unt si pudrat cu tarate am pus buchetelele fierte de conopida, am turnat peste amestecul de ou si smantana si am dat la cuptor pana s-a rumenit si s-a inchegat pana in mijloc.
Si gata garnitura! Pofta buna!
O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?