Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru conopida la cuptor:
- 400 gr conopida
- 100-150 gr smantana
- 3 oua
- putin unt
- pesmet sau tarate
- sare dupa gust
Mod de preparare conopida la cuptor:
De facut e foarte simplu.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Am fiert conopida pe aburi (puteti si in apa, dar e mai gustoasa asa). Intre timp am batut ouale cu smantana si le-am sarat dupa gust.
Am uns o forma de yena cu putin unt si am tapetat vasul cu ...tarate de grau. Din lipsa de pesmet :) Dar tare m-am bucurat de descoperirea mea fortata pentru ca a dat conopidei un gust foarte bun.
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Asa.
Si in vasul uns cu unt si pudrat cu tarate am pus buchetelele fierte de conopida, am turnat peste amestecul de ou si smantana si am dat la cuptor pana s-a rumenit si s-a inchegat pana in mijloc.
Si gata garnitura! Pofta buna!
O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră