Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute din peste:
- 300-400 g carne de peste (orice fel)
- 1 cartof
- 1 morcov
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura bulion
- 1 ou
- 2-3 linguri pesmet
- patrunjel
- marar
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare chiftelute din peste:
Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul. Morcovul si cartoful se rad si se scurg bine de zeama.
Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul zdrobit, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, piper, o lingurita boia dulce si pesmetul. Se amesteca bine. Daca este nevoie se mai adauga pesmet. Se formeaza chiftelutele si se prajesc
in ulei incins sau se coc in cuptor.
Se pot servi calde sau reci, alaturi de diverse salate.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul truedelights.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.