Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute din peste:
- 300-400 g carne de peste (orice fel)
- 1 cartof
- 1 morcov
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura bulion
- 1 ou
- 2-3 linguri pesmet
- patrunjel
- marar
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare chiftelute din peste:
Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul. Morcovul si cartoful se rad si se scurg bine de zeama.
Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul zdrobit, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, piper, o lingurita boia dulce si pesmetul. Se amesteca bine. Daca este nevoie se mai adauga pesmet. Se formeaza chiftelutele si se prajesc
in ulei incins sau se coc in cuptor.
Se pot servi calde sau reci, alaturi de diverse salate.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul truedelights.ro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân