Un aperitiv cu adevarat special si gustos: chiftelute din peste.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftelute din peste:

  • 300-400 g carne de peste (orice fel)
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare chiftelute din peste:

Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul. Morcovul si cartoful se rad si se scurg bine de zeama.
Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul zdrobit, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, piper, o lingurita boia dulce si pesmetul. Se amesteca bine. Daca este nevoie se mai adauga pesmet. Se formeaza chiftelutele si se prajesc
in ulei incins sau se coc in cuptor.
Se pot servi calde sau reci, alaturi de diverse salate.

Citeste si:
FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ ÎN ROMÂNIA ÎŞI DEZVĂLUIE PROGRAMUL,...
FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ...

Aceasta reteta a fost oferita de blogul truedelights.ro

Citeste si:
Farmec relansează gama Gerovital H3 Hyaluron C cu un nou concept...
Farmec relansează gama...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri