12:08, 5 August 2013 publicat în Retete culinare8 share-uri

Un aperitiv cu adevarat special si gustos: chiftelute din peste.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftelute din peste:

  • 300-400 g carne de peste (orice fel)
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare chiftelute din peste:

Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul. Morcovul si cartoful se rad si se scurg bine de zeama.
Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul zdrobit, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, piper, o lingurita boia dulce si pesmetul. Se amesteca bine. Daca este nevoie se mai adauga pesmet. Se formeaza chiftelutele si se prajesc
in ulei incins sau se coc in cuptor.
Se pot servi calde sau reci, alaturi de diverse salate.

Citeste si:
Horoscopul complet pentru Noiembrie 2020: Previziuni astrale...
Horoscopul complet pentru...

Aceasta reteta a fost oferita de blogul truedelights.ro

Citeste si:
Veranda Mall lansează propria colecție de haine inspirată de...
Veranda Mall lansează propria...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri