Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de legume cu paste:
- 3 morcovi
- 1-2 pastarnac
- 1/4 telina
- 1 ceapa
- 1/2 ardei verde
- 150 gr paste
- sare, piper
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
- 300 ml suc de rosii
Mod de preparare ciorba de legume cu paste:
Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l. Curatam, spalam si taiem zarzavaturile.
Cand apa clocoteste adaugam zarzavaturile si lasam la fiert la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust.
Daca s-au fiert zarzavaturile putem adauga si pastele care se fierb in 5-8 min, timp in care adaugam si bulionul. La final adaugam telina si patrunjelul tocat si oprim focul.
Se poate servi si cu smantana!
Pofta buna!
O reteta oferita de blogul timeaioo.blogspot.ro
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!