Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de legume cu paste:
- 3 morcovi
- 1-2 pastarnac
- 1/4 telina
- 1 ceapa
- 1/2 ardei verde
- 150 gr paste
- sare, piper
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
- 300 ml suc de rosii
Mod de preparare ciorba de legume cu paste:
Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l. Curatam, spalam si taiem zarzavaturile.
Cand apa clocoteste adaugam zarzavaturile si lasam la fiert la foc potrivit. Adaugam sare si piper dupa gust.
Daca s-au fiert zarzavaturile putem adauga si pastele care se fierb in 5-8 min, timp in care adaugam si bulionul. La final adaugam telina si patrunjelul tocat si oprim focul.
Se poate servi si cu smantana!
Pofta buna!
O reteta oferita de blogul timeaioo.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?