Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru mancarea de fasole verde cu piept de pui:
- 2 pulpe intregi taite in doua
- 1 ceapa maricica
- 1 ardei rosu
- 300 gr fasole verde
- cimbru
- piper
- sare
- 100 gr pasta de tomate
- putin ulei
- 3 linguri de smantana grasa
Mod de preparare mancare de fasole verde cu piept de pui:
Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul si puiul, pana incepe sa se rumeneasca pielea de pe pui. Atunci stingeti cu apa cat sa acopere puiul si lasati sa fiarba la foc mic.
Timpul de fierbere depinde mult de cat de tare e carnea, deci mai verificati din cand in cand si mai adaugati apa daca e cazul.
Cand vedeti ca s-a mai inmuiat carnea, adaugati si fasolea, pasta de tomate si condimentele dupa gust.
Se serveste cu paine proaspata sa nu se piarda deloc din sos.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.ro veti descoperi si alte retete gustoase.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.