Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de legume cu ghimbir:
- 1-2 linguri cu ghimbir ras
- sare dupa gust
- apa pentru fiert
- 3 morcovi mari
- 3 cartofi medii
- 2 radacini de telina mici
- 1 legatura de patrunjel tocata marunt
- 2 radacini de patrunjel potrivite
- 2 radacini de pastarnac medii
- 1 sfecla rosie medie
- 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
- putina verdeata de decor
Mod de preparare supa-crema de legume cu ghimbir:
Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).
Se poate servi cu crutoane.
Pofta buna!
O reteta oferita de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!