O supa delicioasa, calda, aromata, pentru zilele reci de iarna.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de legume cu ghimbir:

  • 1-2 linguri cu ghimbir ras
  • sare dupa gust
  • apa pentru fiert
  • 3 morcovi mari
  • 3 cartofi medii
  • 2 radacini de telina mici
  • 1 legatura de patrunjel tocata marunt
  • 2 radacini de patrunjel potrivite
  • 2 radacini de pastarnac medii
  • 1 sfecla rosie medie
  • 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
  • putina verdeata de decor

Mod de preparare supa-crema de legume cu ghimbir:

Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).

Supa-crema de legume

Se poate servi cu crutoane.

Pofta buna!

O reteta oferita de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa-crema de legume cu ghimbir.