3 Ianuarie 2013 publicat în Retete culinare 18 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
O supa delicioasa, calda, aromata, pentru zilele reci de iarna.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de legume cu ghimbir:

  • 1-2 linguri cu ghimbir ras
  • sare dupa gust
  • apa pentru fiert
  • 3 morcovi mari
  • 3 cartofi medii
  • 2 radacini de telina mici
  • 1 legatura de patrunjel tocata marunt
  • 2 radacini de patrunjel potrivite
  • 2 radacini de pastarnac medii
  • 1 sfecla rosie medie
  • 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
  • putina verdeata de decor

Mod de preparare supa-crema de legume cu ghimbir:

Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).



Se poate servi cu crutoane.

Pofta buna!


O reteta oferita de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mâncare de linte roșie - Rețete delicioase, hrănitoare și ușor de preparat Cele mai bune și nutritive preparate de toamnă pe care să le consumi în această perioadă Top 10 rețete de preparate tradiționale românești pentru masa de Crăciun - mâncăruri autentice de sărbători

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri