Timp de preparare: 50-60 min - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc la cuptor:
- un muschiulet de porc
- sos de rosii
- cimbru
- ulei masline
- piper
- sare
- vin rosu
- usturoi
Mod de preparare muschiulet de porc la cuptor:
Muschiuletul de porc se marineaza de seara cu un amestec din: ulei de masline, piper, cimbru, sare, vin, usturoi.
Compozitia se intnde pe toata portiunea muschiului si se inveleste in folie, apoi se da la frigider.
A doua zi se pune la cuptor la o temperatura de 170 g. Cand este aproape gata, se face un amestec din sos de rosi si un pic de ulei si se unge suprafata muschiulu, ii da o culoare frumoasa, sa nu mai zic de gust :)
Eu am crestat muschiul si am pus si cateva bucatele de bacon, e optional, dar ii da un gust deosebit.
O reteta propusa de: (garbo_3687)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei