Timp de preparare: 50-60 min - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc la cuptor:
- un muschiulet de porc
- sos de rosii
- cimbru
- ulei masline
- piper
- sare
- vin rosu
- usturoi
Mod de preparare muschiulet de porc la cuptor:
Muschiuletul de porc se marineaza de seara cu un amestec din: ulei de masline, piper, cimbru, sare, vin, usturoi.
Compozitia se intnde pe toata portiunea muschiului si se inveleste in folie, apoi se da la frigider.
A doua zi se pune la cuptor la o temperatura de 170 g. Cand este aproape gata, se face un amestec din sos de rosi si un pic de ulei si se unge suprafata muschiulu, ii da o culoare frumoasa, sa nu mai zic de gust :)
Eu am crestat muschiul si am pus si cateva bucatele de bacon, e optional, dar ii da un gust deosebit.
O reteta propusa de: (garbo_3687)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară