Este o reteta usor de realizat si foarte delicioasa.

Timp de preparare: 50-60 min - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc la cuptor:

  • un muschiulet de porc
  • sos de rosii
  • cimbru
  • ulei masline
  • piper
  • sare
  • vin rosu
  • usturoi

Mod de preparare muschiulet de porc la cuptor:

Muschiuletul de porc se marineaza de seara cu un amestec din: ulei de masline, piper, cimbru, sare, vin, usturoi.
Compozitia se intnde pe toata portiunea muschiului si se inveleste in folie, apoi se da la frigider.
A doua zi se pune la cuptor la o temperatura de 170 g. Cand este aproape gata, se face un amestec din sos de rosi si un pic de ulei si se unge suprafata muschiulu, ii da o culoare frumoasa, sa nu mai zic de gust :)
Eu am crestat muschiul si am pus si cateva bucatele de bacon, e optional, dar ii da un gust deosebit.




O reteta propusa de: (garbo_3687)

Citeste si:
Mesele festive și vegetarienii. Ce se poate consuma și cum
Mesele festive și...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri