Gratin cu piept de pui - o mancare gustoasa si rapid de pregatit!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru gratin cu piept de pui:

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 2-3 linguri ulei
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare gratin cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie in bucati mai mici, care se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se calesc in putin ulei, pana cand formeaza o crusta aurie. Se unge o forma termorezistenta cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se bat ouale cu sare, piper si se adauga smantana. Se aseaza bucatile de carne in tava si se toarna peste ele, sosul de smantana. Deasupra se presara cascavalul ras.
Se incinge cuptorul la 180 de grade si se coace gratinul timp de 25-30 minute.
Se serveste cald.

gratin de pui

Pe blogul truedelights.ro gasiti mai multe retete delicioase.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Gratin cu piept de pui.