Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru gratin cu piept de pui:
- 1 piept de pui
- 2 oua
- 200 g smantana
- 2-3 linguri ulei
- 100 g cascaval
- sare
- piper
- 1 lingura pesmet
Mod de preparare gratin cu piept de pui:
Pieptul de pui se taie in bucati mai mici, care se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se calesc in putin ulei, pana cand formeaza o crusta aurie. Se unge o forma termorezistenta cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se bat ouale cu sare, piper si se adauga smantana. Se aseaza bucatile de carne in tava si se toarna peste ele, sosul de smantana. Deasupra se presara cascavalul ras.
Se incinge cuptorul la 180 de grade si se coace gratinul timp de 25-30 minute.
Se serveste cald.
Pe blogul truedelights.ro gasiti mai multe retete delicioase.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară