Timp de preparare: 50 - min
 
 Dificultate: redusa
 
 Ingrediente necesare pentru Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie:
 - 1 lingura zahar
 - 1 lingura sare
 - 5 catei de usturoi
 - 1/2 lingurita piper negru macinat
 - 1/2 pahar cu apa
 - 6 pulpe de pui
 - 0,5 kg morcovi
 - 1 conserva sau borcan mazare
 - sos rosii sau bulion
 
Mod de preparare Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie:
Intr-o cratita, puneti zaharul si sarea impreuna si lasati la caramelizat. Cand incepe sa se topeasca zaharul, amestecati putin sa nu se arda. Turnam apa si lasam pe foc mediu pana se topeste complet zaharul caramelizat.
 Pulpele le spalati bine si aranjati intr-o tava de cuptor peste care turnam caramelul. Presarati peste carne piper si usturoiul. Le punem la cuptor preincalzit la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.
 Morcovii se taie cubulete si se trag la tigaie impreuna cu mazarea si sosul de rosii. Adaugam sare si piper dupa gust
 
 
O reteta propusa de: IULIANA scinteie (iuliaiulia)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei