Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie:
- 1 lingura zahar
- 1 lingura sare
- 5 catei de usturoi
- 1/2 lingurita piper negru macinat
- 1/2 pahar cu apa
- 6 pulpe de pui
- 0,5 kg morcovi
- 1 conserva sau borcan mazare
- sos rosii sau bulion
Mod de preparare Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie:
Intr-o cratita, puneti zaharul si sarea impreuna si lasati la caramelizat. Cand incepe sa se topeasca zaharul, amestecati putin sa nu se arda. Turnam apa si lasam pe foc mediu pana se topeste complet zaharul caramelizat.
Pulpele le spalati bine si aranjati intr-o tava de cuptor peste care turnam caramelul. Presarati peste carne piper si usturoiul. Le punem la cuptor preincalzit la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.
Morcovii se taie cubulete si se trag la tigaie impreuna cu mazarea si sosul de rosii. Adaugam sare si piper dupa gust
O reteta propusa de: IULIANA scinteie (iuliaiulia)
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional