Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie:
- 1 lingura zahar
- 1 lingura sare
- 5 catei de usturoi
- 1/2 lingurita piper negru macinat
- 1/2 pahar cu apa
- 6 pulpe de pui
- 0,5 kg morcovi
- 1 conserva sau borcan mazare
- sos rosii sau bulion
Mod de preparare Ciocanele de pui caramelizate la cuptor, cu garnitura de mazare si morcovi trase la tigaie:
Intr-o cratita, puneti zaharul si sarea impreuna si lasati la caramelizat. Cand incepe sa se topeasca zaharul, amestecati putin sa nu se arda. Turnam apa si lasam pe foc mediu pana se topeste complet zaharul caramelizat.
Pulpele le spalati bine si aranjati intr-o tava de cuptor peste care turnam caramelul. Presarati peste carne piper si usturoiul. Le punem la cuptor preincalzit la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.
Morcovii se taie cubulete si se trag la tigaie impreuna cu mazarea si sosul de rosii. Adaugam sare si piper dupa gust
O reteta propusa de: IULIANA scinteie (iuliaiulia)
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă