Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu miere si portocala:
- un piept de pui mare
- o portocala (de fapt, cateva felii)
- 3 linguri de miere
- 2 lingurite de oregano
- sare
- piper
Mod de preparare piept de pui cu miere si portocala:
Pieptul de pui se imparte in doua bucati, se condimenteaza dupa gust, se unge bine cu miere, se presara oregano si se cresteaza (fiecare bucata se cresteaza in 2 locuri-vezi foto).
Portocala se curata de coaja si de partea alba cat mai bine, ca sa nu fie amara. Asezam cate o felie de portocala in crestaturile pieptului si dam la cuptor pentru 30 de minute.
Serviti cu garnitura de cartofi, ciuperci sau orez cu legume Eu am facut un piure rapid si am pastrat sosul pe care il lasa pieptul in combinatie cu mierea. Delicios!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie