Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu miere si portocala:
- un piept de pui mare
- o portocala (de fapt, cateva felii)
- 3 linguri de miere
- 2 lingurite de oregano
- sare
- piper
Mod de preparare piept de pui cu miere si portocala:
Pieptul de pui se imparte in doua bucati, se condimenteaza dupa gust, se unge bine cu miere, se presara oregano si se cresteaza (fiecare bucata se cresteaza in 2 locuri-vezi foto).
Portocala se curata de coaja si de partea alba cat mai bine, ca sa nu fie amara. Asezam cate o felie de portocala in crestaturile pieptului si dam la cuptor pentru 30 de minute.
Serviti cu garnitura de cartofi, ciuperci sau orez cu legume Eu am facut un piure rapid si am pastrat sosul pe care il lasa pieptul in combinatie cu mierea. Delicios!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară