Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu miere si portocala:
- un piept de pui mare
- o portocala (de fapt, cateva felii)
- 3 linguri de miere
- 2 lingurite de oregano
- sare
- piper
Mod de preparare piept de pui cu miere si portocala:
Pieptul de pui se imparte in doua bucati, se condimenteaza dupa gust, se unge bine cu miere, se presara oregano si se cresteaza (fiecare bucata se cresteaza in 2 locuri-vezi foto).
Portocala se curata de coaja si de partea alba cat mai bine, ca sa nu fie amara. Asezam cate o felie de portocala in crestaturile pieptului si dam la cuptor pentru 30 de minute.
Serviti cu garnitura de cartofi, ciuperci sau orez cu legume Eu am facut un piure rapid si am pastrat sosul pe care il lasa pieptul in combinatie cu mierea. Delicios!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.