Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu miere si portocala:
- un piept de pui mare
- o portocala (de fapt, cateva felii)
- 3 linguri de miere
- 2 lingurite de oregano
- sare
- piper
Mod de preparare piept de pui cu miere si portocala:
Pieptul de pui se imparte in doua bucati, se condimenteaza dupa gust, se unge bine cu miere, se presara oregano si se cresteaza (fiecare bucata se cresteaza in 2 locuri-vezi foto).
Portocala se curata de coaja si de partea alba cat mai bine, ca sa nu fie amara. Asezam cate o felie de portocala in crestaturile pieptului si dam la cuptor pentru 30 de minute.
Serviti cu garnitura de cartofi, ciuperci sau orez cu legume Eu am facut un piure rapid si am pastrat sosul pe care il lasa pieptul in combinatie cu mierea. Delicios!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar
S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!
”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile
”Cu 1% mai bun”, povestea tânărului care a scris istorie, devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡