Publicat pe 16 Noiembrie 2012 in Retete culinare
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tortellini cu ciuperci si broccoli la cuptor:
- 150 g tortellini cu ciuperci
- 5-6 ciuperci
- 100 g broccoli
- 1 ou
- 150 g smantana
- cascaval
- sare
- piper
- chili
- 1 lingura unt
- 1 lingura pesmet
Mod de preparare tortellini cu ciuperci si broccoli la cuptor:
Tortellini se fierb in apa cu sare timp de 10-12 minute, apoi se transfera intr-o sita si se lasa sa se scurga.
Broccoli se desface in buchetele mai mici si se pun in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba 2-3 minute si se scot.
Ciupercile se taie in felii subtiri si se calesc in 2 linguri ulei, pana se inmoaie si scade zeama lasata.
Smantana se amesteca cu oul batut, 4-5 linguri cascaval, sare, piper, praf de chili dupa gust.
Asamblarea:
Se unge cu unt un vas termorezistent (diametru 21 x 15 cm) si se presara cu pesmet. Se aseaza tortellini, ciupercile si broccoli, apoi se repartizeaza uniform sosul de smantana. Se scutura bine tava pentru ca acesta sa ajunga peste tot. Deasupra se rade cascaval.
Se incinge cuptorul la 180 de grade si se coace budinca timp de 15-20 minute.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pentru a descoperi si alte retete interesante, accesati blogul truedelights.ro
Vizionare placuta
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tortellini cu ciuperci si broccoli la cuptor.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Tratamente naturiste
-
Tratamente naturiste
-
Retete culinare
-
Tratamente naturiste
-
Retete culinare
-
Tratamente naturiste
-
Retete culinare