Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata:
- 1/2 cup fulgi de ovaz
- 150 gr iaurt simplu
- 65 ml lapte
- dulceata, fructe confiate
- un recipient de sticla
Mod de preparare iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata:
Se pun fulgii intr-un borcan/ pahar incapator/ castronel si se pune deasupra iaurtul si laptele, se omogenizeaza bine, se acopera recipientul si se tine in frigider peste noapte.
Dimineata se serveste cu pofta adaugand in el tot felul de nebunii: dulceata / fructe proaspete/conservate/ nuci si miere, etc.
O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?