Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata:
- 1/2 cup fulgi de ovaz
- 150 gr iaurt simplu
- 65 ml lapte
- dulceata, fructe confiate
- un recipient de sticla
Mod de preparare iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata:
Se pun fulgii intr-un borcan/ pahar incapator/ castronel si se pune deasupra iaurtul si laptele, se omogenizeaza bine, se acopera recipientul si se tine in frigider peste noapte.
 Dimineata se serveste cu pofta adaugand in el tot felul de nebunii: dulceata / fructe proaspete/conservate/ nuci si miere, etc.
O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei