Un mic dejun sanatos, delicios si plin de vitamine.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata:

  • 1/2 cup fulgi de ovaz
  • 150 gr iaurt simplu
  • 65 ml lapte
  • dulceata, fructe confiate
  • un recipient de sticla

Mod de preparare iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata:

Se pun fulgii intr-un borcan/ pahar incapator/ castronel si se pune deasupra iaurtul si laptele, se omogenizeaza bine, se acopera recipientul si se tine in frigider peste noapte.
Dimineata se serveste cu pofta adaugand in el tot felul de nebunii: dulceata / fructe proaspete/conservate/ nuci si miere, etc.

retete mic dejun

O reteta recomandata de blogul poetagurmanda.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Iaurt cu fulgi de ovaz si dulceata.