Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de afumatura cu smantana si tarhon:
- 1 kg coaste afumate de porc
- 2 ardei grasi
- 1 radacina de telina mica
- 1 pastarnac
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- 1 ceapa
- 4 galbenusuri de ou
- 400 g smanatana
- tarhon uscat
- 2 litri de bors de casa
- sare si piper alb
Mod de preparare ciorba de afumatura cu smantana si tarhon:
Am spalat scaricica sub jet de apa calduta si apoi am taiat-o bucati.
Am pus afumatura la fiert in 4 litri de apa si cand am vazut ca incepe sa se inmmoaie am aruncat peste ea radacinoasele taiate marunt.Dupa cateva clocote s-au pus la fiert si restul de legume.
Borsul l-am dat in fiert si l-am adaugat in oala cand legumele erau fierte al dente.
Galbenusurile au fost amestecate cu smanatana,sare si piper alb.Am pus un polonic de ciorba peste acest amestec si apoi am turnat in oala.
Gata, acum am dres ciorba minunat de aromata.
La final am presarat 2 linguri de tarhon si dupa un clocot, am inchis.
Pentru toti gurmanzii, pofta buna!:)
Weekend placut!
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară