O supa crema de usturoi, cu putina telina, simplu de preparat si extrem de aromata.

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare supa crema de usturoi:

Va trebuie cam doua capatani de usturoi, o bucata de telina cat un ou, smantana lichida, sare si piper.
Prepararea este foarte simpla, se curata usturoiul si telina si se pun la fiert cam 20-30 de minute cu apa cat sa le acopere, poate putin mai multa apa peste daca vreti sa iasa mai putin groasa.
Dupa ce au fiert se lasa un sfert de ora sa se racoreasca si se paseaza cu blenderul pana devine o pasta fina.
Apoi se adauga smantana lichida dupa gust, sare si piper si cam atat.
Se serveste intr-un bol cu un strop de ulei de masline pe deasupra si cateva crutoane calde.

supa crema de usturoi

O reteta oferita de blogul foodquicklygood.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa crema de usturoi.