Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru dovlecei cu smantana:
- 5-6 dovlecei mijlocii
- 2 cepe
- ulei
- 2-3 linguri de smantana
- sare
- piper
Mod de preparare dovlecei cu smantana:
Dovleceii se curata de coaja, se taie pe jumatate in lungime si se scobesc de seminte. Pulpa se taie cubulete. Ceapa taiata marunt se caleste inabusit in putin ulei pana devine transparenta. Se adauga dovleceii si cel mult un pahar de apa, si se lasa sa fiarba incet 15-20 de minute. Se adauga smantana, se da sare si piper, si se lasa sa scada la foc mic dupa dorinta.
Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra sau cu inca un praf de piper.
Pofta buna!
O reteta recomandata de blogul caietul-cu-retete.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?