Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cotlete ardelenesti:
- 500 gr cotlet de porc
- 1-2 ardei
- 1 ceapa mare
- ulei
- patrunjel
- boia, sare, piper
- 1 blid de faina si 2 oua
Mod de preparare cotlete ardelenesti:
Cotletul se taie bucatele si se rumeneste in ulei (sau untura, daca se poate) si se sting cu apa.
In alta tigaie se calesc ardeii si ceapa, se adauga boia, piper si sare. Se stinge tot cu apa si dupa ce da in clocot se pune peste carne.
Din faina si oua (faina puneti cat e nevoie la 3 oua) framantati un aluat mai tare.
Intr-un vas puneti la fiert apa cu sare si puneti galustele la fiert. Cand au fiert galustele, adaugati-le peste carne.
La final adaugati si patrunjel verde.
Este o mancare simpla, destul de rapida si foarte gustoasa.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !