12:08, 24 August 2012 publicat în Retete culinare

Aceasta este o noua reteta din cartea lui Radu Anton Roman si dupa cum spune si el, doar micile diferente si orgolii zonale au facut ca aceasta mancare sa nu se numeasca pur si simplu "papricas".

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cotlete ardelenesti:

Citeste si:
Mesele festive și vegetarienii. Ce se poate consuma și cum
Mesele festive și...
  • 500 gr cotlet de porc
  • 1-2 ardei
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • patrunjel
  • boia, sare, piper
  • 1 blid de faina si 2 oua

Mod de preparare cotlete ardelenesti:

Cotletul se taie bucatele si se rumeneste in ulei (sau untura, daca se poate) si se sting cu apa.

In alta tigaie se calesc ardeii si ceapa, se adauga boia, piper si sare. Se stinge tot cu apa si dupa ce da in clocot se pune peste carne.

Citeste si:
Dispepsia sau indigestia: Remedii homeopate
Dispepsia sau indigestia:...

Din faina si oua (faina puneti cat e nevoie la 3 oua) framantati un aluat mai tare.
Intr-un vas puneti la fiert apa cu sare si puneti galustele la fiert. Cand au fiert galustele, adaugati-le peste carne.

La final adaugati si patrunjel verde.

Este o mancare simpla, destul de rapida si foarte gustoasa.

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Ai o reteta inedita? Click aici pentru a o face cunoscuta!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri