Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cotlete ardelenesti:
- 500 gr cotlet de porc
- 1-2 ardei
- 1 ceapa mare
- ulei
- patrunjel
- boia, sare, piper
- 1 blid de faina si 2 oua
Mod de preparare cotlete ardelenesti:
Cotletul se taie bucatele si se rumeneste in ulei (sau untura, daca se poate) si se sting cu apa.
In alta tigaie se calesc ardeii si ceapa, se adauga boia, piper si sare. Se stinge tot cu apa si dupa ce da in clocot se pune peste carne.
Din faina si oua (faina puneti cat e nevoie la 3 oua) framantati un aluat mai tare.
Intr-un vas puneti la fiert apa cu sare si puneti galustele la fiert. Cand au fiert galustele, adaugati-le peste carne.
La final adaugati si patrunjel verde.
Este o mancare simpla, destul de rapida si foarte gustoasa.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară