Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cotlete ardelenesti:
- 500 gr cotlet de porc
- 1-2 ardei
- 1 ceapa mare
- ulei
- patrunjel
- boia, sare, piper
- 1 blid de faina si 2 oua
Mod de preparare cotlete ardelenesti:
Cotletul se taie bucatele si se rumeneste in ulei (sau untura, daca se poate) si se sting cu apa.
In alta tigaie se calesc ardeii si ceapa, se adauga boia, piper si sare. Se stinge tot cu apa si dupa ce da in clocot se pune peste carne.
Din faina si oua (faina puneti cat e nevoie la 3 oua) framantati un aluat mai tare.
Intr-un vas puneti la fiert apa cu sare si puneti galustele la fiert. Cand au fiert galustele, adaugati-le peste carne.
La final adaugati si patrunjel verde.
Este o mancare simpla, destul de rapida si foarte gustoasa.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.