Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de vinete albe:
- 3 vinete albe
- sare
- ulei
Mod de preparare salata de vinete albe:
Le-am pus la copt direct pe flacara de aragaz si a trebuit sa le tin mai mult decat pe cele normale. Cand le-am decojit am observat ca sunt mult mai dense si ca au foarte putine seminte. Le-am lasat la scurs, apoi le-am mixat cu sare si ulei.
Initial salata avea un gust amarui oarecum pronuntat, care in cateva ore a disparut.
Insa culoarea pulpei fiind foarte deschisa, si lipsa semintelor ma determina sa caut acest fel de vinete sa le folosesc si pentru zacusca.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul caietul-cu-retete.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse