Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de vinete albe:
- 3 vinete albe
- sare
- ulei
Mod de preparare salata de vinete albe:
Le-am pus la copt direct pe flacara de aragaz si a trebuit sa le tin mai mult decat pe cele normale. Cand le-am decojit am observat ca sunt mult mai dense si ca au foarte putine seminte. Le-am lasat la scurs, apoi le-am mixat cu sare si ulei.
Initial salata avea un gust amarui oarecum pronuntat, care in cateva ore a disparut.
Insa culoarea pulpei fiind foarte deschisa, si lipsa semintelor ma determina sa caut acest fel de vinete sa le folosesc si pentru zacusca.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul caietul-cu-retete.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară