Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de vinete albe:
- 3 vinete albe
- sare
- ulei
Mod de preparare salata de vinete albe:
Le-am pus la copt direct pe flacara de aragaz si a trebuit sa le tin mai mult decat pe cele normale. Cand le-am decojit am observat ca sunt mult mai dense si ca au foarte putine seminte. Le-am lasat la scurs, apoi le-am mixat cu sare si ulei.
Initial salata avea un gust amarui oarecum pronuntat, care in cateva ore a disparut.
Insa culoarea pulpei fiind foarte deschisa, si lipsa semintelor ma determina sa caut acest fel de vinete sa le folosesc si pentru zacusca.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul caietul-cu-retete.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!