27 Iulie 2013 publicat în Retete culinare 24 share-uri

O salata de vinete albe..putin diferita.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de vinete albe:

  • 3 vinete albe
  • sare
  • ulei

Mod de preparare salata de vinete albe:

Le-am pus la copt direct pe flacara de aragaz si a trebuit sa le tin mai mult decat pe cele normale. Cand le-am decojit am observat ca sunt mult mai dense si ca au foarte putine seminte. Le-am lasat la scurs, apoi le-am mixat cu sare si ulei.
Initial salata avea un gust amarui oarecum pronuntat, care in cateva ore a disparut.
Insa culoarea pulpei fiind foarte deschisa, si lipsa semintelor ma determina sa caut acest fel de vinete sa le folosesc si pentru zacusca.

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul caietul-cu-retete.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri