O salata de vinete albe..putin diferita.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de vinete albe:

  • 3 vinete albe
  • sare
  • ulei

Mod de preparare salata de vinete albe:

Le-am pus la copt direct pe flacara de aragaz si a trebuit sa le tin mai mult decat pe cele normale. Cand le-am decojit am observat ca sunt mult mai dense si ca au foarte putine seminte. Le-am lasat la scurs, apoi le-am mixat cu sare si ulei.
Initial salata avea un gust amarui oarecum pronuntat, care in cateva ore a disparut.
Insa culoarea pulpei fiind foarte deschisa, si lipsa semintelor ma determina sa caut acest fel de vinete sa le folosesc si pentru zacusca.

salata de vinete albe

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul caietul-cu-retete.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de vinete albe.