Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute din carne de porc cu menta:
- 200 g carne tocata de porc
- 1 ou
- 1 felie de paine fara coaja
- 1 lingura faina alba de grau
- 3-4 catei de usturoi
- 3 crengute de patrunjel verde
- sare
- piper macinat
- 1 lingurita boia dulce
- 8-10 frunze de menta
- ulei pt prajit chiftelutele
Mod de preparare chiftelute din carne de porc cu menta:
Inmuiati felia de paine in apa rece, o scurgeti, o puneti untr-un vas, adaugati carnea tocata, piper, sare dupa gust, boiaua, usturoiul razuit pe razatoarea cu gauri mici sau zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul si menta taiate marunt, oul si faina. Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena, din care formati chiftelute de marimea dorita, pe care le frigeti in ulei pe ambele parti, la foc potrivit, sa nu se arda. Sunt foarte gustoase cu un sos de iaurt si menta racoritor.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul dulcesarat
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.