Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute din carne de porc cu menta:
- 200 g carne tocata de porc
- 1 ou
- 1 felie de paine fara coaja
- 1 lingura faina alba de grau
- 3-4 catei de usturoi
- 3 crengute de patrunjel verde
- sare
- piper macinat
- 1 lingurita boia dulce
- 8-10 frunze de menta
- ulei pt prajit chiftelutele
Mod de preparare chiftelute din carne de porc cu menta:
Inmuiati felia de paine in apa rece, o scurgeti, o puneti untr-un vas, adaugati carnea tocata, piper, sare dupa gust, boiaua, usturoiul razuit pe razatoarea cu gauri mici sau zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul si menta taiate marunt, oul si faina. Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena, din care formati chiftelute de marimea dorita, pe care le frigeti in ulei pe ambele parti, la foc potrivit, sa nu se arda. Sunt foarte gustoase cu un sos de iaurt si menta racoritor.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul dulcesarat
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?