Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute din carne de porc cu menta:
- 200 g carne tocata de porc
- 1 ou
- 1 felie de paine fara coaja
- 1 lingura faina alba de grau
- 3-4 catei de usturoi
- 3 crengute de patrunjel verde
- sare
- piper macinat
- 1 lingurita boia dulce
- 8-10 frunze de menta
- ulei pt prajit chiftelutele
Mod de preparare chiftelute din carne de porc cu menta:
Inmuiati felia de paine in apa rece, o scurgeti, o puneti untr-un vas, adaugati carnea tocata, piper, sare dupa gust, boiaua, usturoiul razuit pe razatoarea cu gauri mici sau zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul si menta taiate marunt, oul si faina. Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena, din care formati chiftelute de marimea dorita, pe care le frigeti in ulei pe ambele parti, la foc potrivit, sa nu se arda. Sunt foarte gustoase cu un sos de iaurt si menta racoritor.
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul dulcesarat
Obiceiuri alimentare pentru un stil de viață echilibrat de Sărbători

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili