Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute din carne de porc cu menta:
- 200 g carne tocata de porc
- 1 ou
- 1 felie de paine fara coaja
- 1 lingura faina alba de grau
- 3-4 catei de usturoi
- 3 crengute de patrunjel verde
- sare
- piper macinat
- 1 lingurita boia dulce
- 8-10 frunze de menta
- ulei pt prajit chiftelutele
Mod de preparare chiftelute din carne de porc cu menta:
Inmuiati felia de paine in apa rece, o scurgeti, o puneti untr-un vas, adaugati carnea tocata, piper, sare dupa gust, boiaua, usturoiul razuit pe razatoarea cu gauri mici sau zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul si menta taiate marunt, oul si faina. Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena, din care formati chiftelute de marimea dorita, pe care le frigeti in ulei pe ambele parti, la foc potrivit, sa nu se arda. Sunt foarte gustoase cu un sos de iaurt si menta racoritor.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul dulcesarat
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară