Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute din carne de porc cu menta:
- 200 g carne tocata de porc
- 1 ou
- 1 felie de paine fara coaja
- 1 lingura faina alba de grau
- 3-4 catei de usturoi
- 3 crengute de patrunjel verde
- sare
- piper macinat
- 1 lingurita boia dulce
- 8-10 frunze de menta
- ulei pt prajit chiftelutele
Mod de preparare chiftelute din carne de porc cu menta:
Inmuiati felia de paine in apa rece, o scurgeti, o puneti untr-un vas, adaugati carnea tocata, piper, sare dupa gust, boiaua, usturoiul razuit pe razatoarea cu gauri mici sau zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul si menta taiate marunt, oul si faina. Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena, din care formati chiftelute de marimea dorita, pe care le frigeti in ulei pe ambele parti, la foc potrivit, sa nu se arda. Sunt foarte gustoase cu un sos de iaurt si menta racoritor.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul dulcesarat
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare