Glazura din ciocolata neagra :
- 100 g ciocolata neagra
- 50 g unt
- 50 ml. frisca lichida
Mod de preparare :
La cuptorul cu microunde, punem intr-un castron ciocolata maruntita, untul si frisca, lasam cateva secunde, scoatem castronul si amestecam bine de tot pana obtinem o glazura.
Asamblarea tortului :
Prima felie de blat o asezam pe un platou si incepem sa o insiropam cu sirop caramel; cu ajutorul unei linguri turnam sirop de la margine pana spre interior,sa acoperim toata suprafata. Impartim crema in doua si intindem o parte din ea peste felia de blat insiropata. Asezam felia de blat, de mijloc si repetam procedeul (insiropam si intindem ultima parte din crema).
Asezam ultima foaie de blat, o insiropam si turnam glazura de ciocolata neagra .
Ornam dupa imaginatie, daca avem!
Este atat de aromat, pufos,insiropat si crema este yummmmiiii !
Pofta buna !
Mai multe poze sugestive se gasesc pe blogul meu - https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie