Glazura din ciocolata neagra :
- 100 g ciocolata neagra
- 50 g unt
- 50 ml. frisca lichida
Mod de preparare :
La cuptorul cu microunde, punem intr-un castron ciocolata maruntita, untul si frisca, lasam cateva secunde, scoatem castronul si amestecam bine de tot pana obtinem o glazura.
Asamblarea tortului :
Prima felie de blat o asezam pe un platou si incepem sa o insiropam cu sirop caramel; cu ajutorul unei linguri turnam sirop de la margine pana spre interior,sa acoperim toata suprafata. Impartim crema in doua si intindem o parte din ea peste felia de blat insiropata. Asezam felia de blat, de mijloc si repetam procedeul (insiropam si intindem ultima parte din crema).
Asezam ultima foaie de blat, o insiropam si turnam glazura de ciocolata neagra .
Ornam dupa imaginatie, daca avem!
Este atat de aromat, pufos,insiropat si crema este yummmmiiii !
Pofta buna !
Mai multe poze sugestive se gasesc pe blogul meu - https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare