Glazura din ciocolata neagra :
- 100 g ciocolata neagra
- 50 g unt
- 50 ml. frisca lichida
Mod de preparare :
La cuptorul cu microunde, punem intr-un castron ciocolata maruntita, untul si frisca, lasam cateva secunde, scoatem castronul si amestecam bine de tot pana obtinem o glazura.
Asamblarea tortului :
Prima felie de blat o asezam pe un platou si incepem sa o insiropam cu sirop caramel; cu ajutorul unei linguri turnam sirop de la margine pana spre interior,sa acoperim toata suprafata. Impartim crema in doua si intindem o parte din ea peste felia de blat insiropata. Asezam felia de blat, de mijloc si repetam procedeul (insiropam si intindem ultima parte din crema).
Asezam ultima foaie de blat, o insiropam si turnam glazura de ciocolata neagra .
Ornam dupa imaginatie, daca avem!
Este atat de aromat, pufos,insiropat si crema este yummmmiiii !
Pofta buna !
Mai multe poze sugestive se gasesc pe blogul meu - https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV