Glazura din ciocolata neagra :
- 100 g ciocolata neagra
- 50 g unt
- 50 ml. frisca lichida
Mod de preparare :
La cuptorul cu microunde, punem intr-un castron ciocolata maruntita, untul si frisca, lasam cateva secunde, scoatem castronul si amestecam bine de tot pana obtinem o glazura.
Asamblarea tortului :
Prima felie de blat o asezam pe un platou si incepem sa o insiropam cu sirop caramel; cu ajutorul unei linguri turnam sirop de la margine pana spre interior,sa acoperim toata suprafata. Impartim crema in doua si intindem o parte din ea peste felia de blat insiropata. Asezam felia de blat, de mijloc si repetam procedeul (insiropam si intindem ultima parte din crema).
Asezam ultima foaie de blat, o insiropam si turnam glazura de ciocolata neagra .
Ornam dupa imaginatie, daca avem!
Este atat de aromat, pufos,insiropat si crema este yummmmiiii !
Pofta buna !
Mai multe poze sugestive se gasesc pe blogul meu - https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară