Reteta chiftelutelor cu morcovi este una rapida si haioas, plina de culoare. Prepara-le celor mici chiftelute gustoase, aratoase si delicioase!

Ingrediente:chiftelute cu morcov

-5-6 morcovi
-1 ceapa mica
-7 linguri de faina
-2 oua
-60 g branza de capra
-4 linguri de apa
-1/2 lingurita de chimion macinat
-1/2 lingurita coriandru macinat
-sare, piper
-ulei pentru prajit
-pentru sos: 200 g iaurt, cateva linguri ulei de masline, patrunjel

Mod de preparare:

1. Dam morcovii pe razatoarea mare

2. Batem ouale ca pentru omleta impreuna cu condimentele, adaugam apa si faina. Amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.

3. Peste morcovi adaugam ceapa tocata marunt si branza rupta bucatele. Turnam ouale si amestecam bine, cel mai simplu e sa framantati cu mana.
Incingem uleiul si punem la prajit cate o lingura din compozitie, pe care o turtim putin, ca sa semene a chiftea. Cand se rumenesc pe o parte, intoarcem chiftelutele si pe partea celalalta. Le scoatem pe servetele, pentru a se absorbi excesul de ulei.

4. Pentru sos n-am facut mare lucru, doar am amestecat iaurtul cu patrunjelul tocat, sare, piper si ulei de masline.

Aceasta reteta v-a fost oferita de Bucataria Furnicutilor


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute cu Morcovi.

Retete culinare similare