Ingrediente:
-5-6 morcovi
-1 ceapa mica
-7 linguri de faina
-2 oua
-60 g branza de capra
-4 linguri de apa
-1/2 lingurita de chimion macinat
-1/2 lingurita coriandru macinat
-sare, piper
-ulei pentru prajit
-pentru sos: 200 g iaurt, cateva linguri ulei de masline, patrunjel
Mod de preparare:
1. Dam morcovii pe razatoarea mare
2. Batem ouale ca pentru omleta impreuna cu condimentele, adaugam apa si faina. Amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena.
3. Peste morcovi adaugam ceapa tocata marunt si branza rupta bucatele. Turnam ouale si amestecam bine, cel mai simplu e sa framantati cu mana.
Incingem uleiul si punem la prajit cate o lingura din compozitie, pe care o turtim putin, ca sa semene a chiftea. Cand se rumenesc pe o parte, intoarcem chiftelutele si pe partea celalalta. Le scoatem pe servetele, pentru a se absorbi excesul de ulei.
4. Pentru sos n-am facut mare lucru, doar am amestecat iaurtul cu patrunjelul tocat, sare, piper si ulei de masline.
Aceasta reteta v-a fost oferita de Bucataria Furnicutilor
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie