Salata de vara cu porumb si sparanghel
Ingrediente:
-6 porumbi curatati de frunze
-o legatura de sparanghel curatat si taiat in bucati mici
-2 catei de usturoi (maruntiti)
-7 ardei copti, murati
-6 frunze de busuioc (maruntite)
-o lingura de ulei de masline
-o lingura de otet balsamic
-sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
1.Se incalzeste gratarul; sa pun cei 6 porumbi (pozitia lor pe gratar trebuie schimbata la fiecare 10 minute, ca sa nu se arda, pana ce acestia s-au copt). Boabele se curata de pe porumb dupa ce acesta s-a racit.
2. Se pune la incalzit apa intr-o oala, se adauga bucatile de sparanghel, sare, si se lasa la fiert timp de 1 minut, dupa care se scurg de apa cu ajutorul unei site (este indicat si un jet de apa rece).
3. Combinati porumbul, sparanghelul, ardeii, usturoiul, busuiocul si uleiul de masline intr-un castron mare. Adaugati sare si piper dupa gust. Se poate servi la temperatura camerei sau rece.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară