Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spaghete cu fructe de mare:
- 500 g fructe de mare amestecate
- 300 g spaghete
- 1 legatura de patrunjel
- 1 capatana mica de usturoi
- 150 ml. vin alb sec
- sare si piper
- 1 limeta (zeama) sau lamaie
- 5 linguri cu ulei de masline
Mod de preparare spaghete cu fructe de mare:
Fructele de mare le lasam sa se dezghete in frigider. Le trecem printr-un jet de apa si se scurg.
Spaghetele le fierbem al-dente.
Incingem uleiul intr-o tigaie mare si punem la prajit patrunjelul si usturoiul tocate marunt. Stingem cu vin alb si lasam sa se evapore alcoolul; adaugam fructele de mare si zeama de la o limeta .
Lasam sa clocoteasca in tigaie 3-4 minute si punem spaghetele .
Amestecam si asezonam cu sare si piper .
Serviti repede alaturi de o jumatate de limeta sau lamaie.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân