Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spaghete cu fructe de mare:
- 500 g fructe de mare amestecate
- 300 g spaghete
- 1 legatura de patrunjel
- 1 capatana mica de usturoi
- 150 ml. vin alb sec
- sare si piper
- 1 limeta (zeama) sau lamaie
- 5 linguri cu ulei de masline
Mod de preparare spaghete cu fructe de mare:
Fructele de mare le lasam sa se dezghete in frigider. Le trecem printr-un jet de apa si se scurg.
Spaghetele le fierbem al-dente.
Incingem uleiul intr-o tigaie mare si punem la prajit patrunjelul si usturoiul tocate marunt. Stingem cu vin alb si lasam sa se evapore alcoolul; adaugam fructele de mare si zeama de la o limeta .
Lasam sa clocoteasca in tigaie 3-4 minute si punem spaghetele .
Amestecam si asezonam cu sare si piper .
Serviti repede alaturi de o jumatate de limeta sau lamaie.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!