O reteta fina de clatite cu ciuperci si mozzarella.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru clatite cu ciuperci si mozzarella:

  • 15 clatite medii preparate dupa reteta folosita de dumneavoastra
  • 500 g ciuperci champignon
  • mozzarella
  • 2 linguri cu parmezan
  • 100 ml vin alb sec
  • 100 ml supa de legume
  • 100 g unt sau ulei de masline
  • 1 ceapa

Mod de preparare clatite cu ciuperci si mozzarella:

Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete.
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt, iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie, apoi stingem cu 100 ml vin. Lasam sa se evapore vinul,punem putina sare, piper si 100 ml. supa de legume, apoi lasam pe foc sa scada lichidul.
Adaug parmezanul, amestec si iau de pe foc tigaia. Trebuie sa se formeze un sos legat, catifelat.
Cu untul ramas (50 g) ungem bine o tava si asezam clatitele umplute cu compozitia de ciuperci din tigaie. Impachetam clatitele ca pe trabucuri .
Peste clatite punem multa mozzarella si dam la cuptor incins 15 minute .

clatite cu ciuperci si mozzarella

Delicioase !

Pentru vacante si retete delicioase va astept pe blogul meu Adina's kitchen & travel .

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Clatite cu ciuperci si mozzarella.