Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru compot de caise:
Pentru compot avem nevoie de caise mai tari, nu foarte coapte si de zahar – cate 4 linguri pentru fiecare borcan.
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Mod de preparare compot de caise:
Caisele se spala si se pun in borcanele spalate si sterilizate in cuptor sau prin fierbere in apa. In fiecare borcan se pun cate 4 linguri cu zahar, apoi se umplu cu apa. Se aseaza capacele si se scutura borcanele, pentru a se dizolva putin zaharul. Zaharul ramas se va dizolva la fiert. Se pun borcanele in cuptorul aragazului, pe gratar. Dedesubt se pune o tava cu apa. Se lasa compotul la foc potrivit, timp de 30 minute. Borcanele se lasa sa se raceasca in cuptor, apoi sunt gata de depozitat in camara.
Dupa aceeasi metoda se poate prepara si compotul de piersici sau nectarine.
Bebelușii pot face carii?

O reteta recomandata de blogul truedelights.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?