Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui pane cu faina de susan:
- 6 pulpe de pui (fara pielita) – si un strop de sare peste ele
- un ou
- 2-3 linguri faina de susan
Mod de preparare pui pane cu faina de susan:
Am pregatit intai pane-ul: am bautut oul si am amestecat cu faina de susan pana am obtinut o compozitie mai groasa, nici prea tare, nici prea moale.
Am trecut apoi puiul prin pane-ul obtinut si l-am pus apoi, pe foc, intr-o tigaie de teflon; nu am folosit decat jumatate de lingurita de ulei, pe care l-am intins in tigaie cu ajutorul unei pensule de silicon, ca sa acopere toata suprafata tigaii.
Am prajit puiul pe toate partile, cat sa se rumeneasca frumos si uniform; si pentru ca, desi frumos rumenit, nu era gatit in profunzime, am oprit focul de pe aragaz si am bagat puiul la cuptor, pentru inca vreo 30-35 de minute.
Si e tocmai bun de mancat, impreuna cu o salata verde simpla si un strop de zeama de lamaie.
O reteta recomandata de Oana Savu.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.