Este un meniu simplu pentru o masa de pranz, destul de rapid de pregatit.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui pane cu faina de susan:

  • 6 pulpe de pui (fara pielita) – si un strop de sare peste ele
  • un ou
  • 2-3 linguri faina de susan

Mod de preparare pui pane cu faina de susan:

Am pregatit intai pane-ul: am bautut oul si am amestecat cu faina de susan pana am obtinut o compozitie mai groasa, nici prea tare, nici prea moale.

pane faina de susan

Am trecut apoi puiul prin pane-ul obtinut si l-am pus apoi, pe foc, intr-o tigaie de teflon; nu am folosit decat jumatate de lingurita de ulei, pe care l-am intins in tigaie cu ajutorul unei pensule de silicon, ca sa acopere toata suprafata tigaii.

Am prajit puiul pe toate partile, cat sa se rumeneasca frumos si uniform; si pentru ca, desi frumos rumenit, nu era gatit in profunzime, am oprit focul de pe aragaz si am bagat puiul la cuptor, pentru inca vreo 30-35 de minute.

Si e tocmai bun de mancat, impreuna cu o salata verde simpla si un strop de zeama de lamaie.

pui pane

O reteta recomandata de Oana Savu.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui pane cu faina de susan.