Rapide, infuriate, parfumate si rezultat garantat!

Timp de preparare: 25 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente muffins:

  • 2 oua
  • 1 vanilie
  • 125 ml. lapte
  • 250 gr. faina
  • 125 gr.zahar
  • 50 ml. ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 8 lingurite de dulceata, gem sau crema de ciocolata

Mod de preparare muffins:

Ouale intregi le mixam cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema alba. Adaugam treptat uleiul si laptele; incorporam faina amestecata cu praful de copt. Ungem formele pentru muffins (briose) si le tapetam cu faina, daca nu avem hartie speciala pt.forme .
Eu decupez cerculete din hartie de copt si pun pe fundul formei, asa merg la sigur ca nu se lipesc.
Cu o lingura adaugam compozitie in forme, pana la jumatate, adaugam la fiecare cate o lingurita de dulceata si completam din nou cu compozitie pana se umplu formele.
Se introduc la cuptorul preincalzit timp de 25-30 de minute, la foc mediu !

muffins

Briosele le puteti decora cu creme, frisca... sau sa le consumati simple, langa o cana mare cu cappucino !
Incercati-le pentru ca mergeti la sigur ! Garantat !

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Muffins.