5 Mai 2012 publicat în Retete culinare 6 share-uri

Sunt niste aperitive rapide, gustoase si de efect.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru buseuri cu ciuperci:

  • 1 pachet de foietaj (doua foi )
  • 2 cutii cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • un cub de unt
  • 2 oua
  • seminte de susan
  • sare si piper

Mod de preparare buseuri cu ciuperci:

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, le tocam marunt la robot sau de mana. Intre timp tocam ceapa si o calim in cubul de unt peste care adaugam ciupercile,sare si piuper. Cand se mai racesc adaugam 1 ou si amestecam bine.
Luam o foaie de foietaj si o taiem pe lung in doua. Impartim compozitia de ciuperci in patru cantitati egale pe care le asezam pe mijlocul fiecarei bucati de foietaj. Nu intindem ciupercile pe toata foaia ci doar pe mijlocul foii, pe lung de la un capat la celalalt. Formam un cilindru cu compozitie la mijloc iar imbinarea foietajului o lipim cu ou batut.

Taiem cilindrul in bucati de cinci centimetri lungime, pe care le ungem cu galbenus batut si le presaram cu seminte de susan sau mac.
Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.



Super buuuuune !


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri