Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bomboane de ciocolata:
- 100 g ciocolata neagra
Pentru umplutura:
- 50 ml frisca lichida
- 50 g margarina Rama
- 100 g ciocolata neagra sau cu lapte
- cateva picaturi de esenta rom
- afine din afinata
Mod de preparare bomboane de ciocolata:
Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat de ciocolata , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata.
Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca, margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare .
Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana.
Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata.
Sunt delicioase si superbe !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei