25 Aprilie 2012 publicat în Retete culinare 18 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Un desert extraordinar de ciocolata.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bomboane de ciocolata:

  • 100 g ciocolata neagra

Pentru umplutura:

  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g margarina Rama
  • 100 g ciocolata neagra sau cu lapte
  • cateva picaturi de esenta rom
  • afine din afinata

Mod de preparare bomboane de ciocolata:

Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat de ciocolata , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata.

Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca, margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare .
Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana.
Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata.

Sunt delicioase si superbe !




O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sărbătorile se apropie cu pași repezi. Ghid de cadouri simbolice de Moș Nicolae Cinci cadouri handmade pe care le poți pune în ghetuțele celor mici de Moș Nicolae Cum să faci o piñata de ziua copilului tău. DIY pas cu pas pentru o surpriză de zile mari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri