Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bomboane de ciocolata:
- 100 g ciocolata neagra
Pentru umplutura:
- 50 ml frisca lichida
- 50 g margarina Rama
- 100 g ciocolata neagra sau cu lapte
- cateva picaturi de esenta rom
- afine din afinata
Mod de preparare bomboane de ciocolata:
Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat de ciocolata , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata.
Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca, margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare .
Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana.
Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata.
Sunt delicioase si superbe !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?