Un desert extraordinar de ciocolata.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bomboane de ciocolata:

  • 100 g ciocolata neagra

Pentru umplutura:

  • 50 ml frisca lichida
  • 50 g margarina Rama
  • 100 g ciocolata neagra sau cu lapte
  • cateva picaturi de esenta rom
  • afine din afinata

Mod de preparare bomboane de ciocolata:

Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat de ciocolata , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata.

Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca, margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare .
Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana.
Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata.

Sunt delicioase si superbe !

bomboane de ciocolata

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bomboane de ciocolata.