Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bomboane de ciocolata:
- 100 g ciocolata neagra
Pentru umplutura:
- 50 ml frisca lichida
- 50 g margarina Rama
- 100 g ciocolata neagra sau cu lapte
- cateva picaturi de esenta rom
- afine din afinata
Mod de preparare bomboane de ciocolata:
Pentru invelis - Se topeste ciocolata. Ungeti,cu pensula, formele din silicon cu un strat de ciocolata , lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata.
Pentru umplutura - topim ciocolata, adaugam frisca, margarina Rama si esenta. Amestecam pana la omogenizare .
Turnati crema in forme cu ajutorul unei lingurite si adaugati 2-3 afine la fiecare bomboana.
Lasati sa se raceasca, apoi sigilati bomboanele cu un strat de ciocolata.
Sunt delicioase si superbe !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români