17 Aprilie 2012 publicat în Retete culinare 13 share-uri

Pulpe de pui la cup - fragede si delicioase.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la cuptor:

  • 1 kilogram de rosii proaspete
  • 6 ardei grasi, proaspeti
  • 3 morcovi proaspeti ( fierti la aburi la ulterior)
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper alb macinat
  • 1 lingura cu ulei vegetal
  • putina apa rece si 8 pulpe de pui fara grasime, fara pielita.

Mod de preparare:

Pulpele de pui se spala bine cu apa rece, se elimina grasimea vizibila, dar si pielita. Se sareaza, se da cu piper alb, proaspat macinat si de dau deoparte. Intre timp, ardeii se spala bine cu apa rece, se elimina coditele si peretii interiori, semintele etc. se taie in bucati marunte si se pun intr-un bol. Morcovii se spala, se curata putin, se fierb la aburi pret de cateva minute si se dau deoparte.
Rosiile se spala, se taie in bucati (se elimina semintele, se taie doar pulpa) si se pun peste ardeii tocati. Morcovii se taie usor in bucati se pun peste restul de legume.

Se ia o tava termorezistenta si se asaza toate legumele, cu grija. Peste legume se pun pulpele de pui, se adauga uleiul vegetal, apa (cat sa acopere pulpele), se adauga dafinul, sare si piper proaspat macinat. Se baga in cuptorul incins, unde vor sta circa o ora la foc mediu.



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pulpe la cuptor cu rozmarin: o combinație simplă, dar delicioasă Rețetă de vară: Înghețată homemade cu pepene roșu, lime și mentă Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri