Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cod la cuptor
- un cod de 900 de grame
- 1 lamaie
- 1 capatana de usturoi
- sare
- piper alb macinat proaspat
- 2-3 linguri cu ulei de masline
- apa
Mod de preparare:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...

Codul se dezgheata in apa rece cateva ore, iata de ce s-ar putea sa va ocupe si jumatate de zi acest proces, insa puteti face mancarea a doua zi, cand pestele este complet dezghetat.
Cand este dezghetat, se spala, se curata de solzi. Se stropeste cu un pic de ulei, sare, piper. Se pune intr-o tava termorezistenta, se adauga usturioul, in felii, lamaia taiata felii, restul de ulei, se adauga putina apa (cam I cm din tava sa fie umplut cu apa). Se lasa in cuptorul incins, unde va sta pana cand devine rumene.
Se mai incerca usor cu furculita din cand in cand. Cand incepe sa-si schimbe culoarea, inseamna ca s-a facut. Mai puteti adaiga inca un strop de sare si piper, in functie de cat de condiment vreti sa fie pestele.
Se poate servi langa o salata verde.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?