Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa de post:
- 4 cani cu faina
- 2 cani cu zahar
- 200 g stafide
- 2 cani cu apa
- 1 cana cu ulei
- 6 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 esenta de rom
- 1 borcan de gem (eu am folosit gem de zmeura) )
- coaja rasa de la o lamaie
- un praf de sare
Pentru uns tava:
7 modalități de a lua atitudine pentru viața ta

- ulei
- faina
Pentru decor:
- zahar pudra
Mod de preparare negresa de post:
Simplu! Se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dam la la cuptor si tinem circa 40-45 min.Pentru a fi siguri ca prajitura este bine coapta facem testul scobitorii. Lasam sa se raceasca, pudram cu zahar pudra si apoi taiem..
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea

Pe blogul mmihalache gasiti mai multe retete delicioase.
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră