Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa de post:
- 4 cani cu faina
- 2 cani cu zahar
- 200 g stafide
- 2 cani cu apa
- 1 cana cu ulei
- 6 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 esenta de rom
- 1 borcan de gem (eu am folosit gem de zmeura) )
- coaja rasa de la o lamaie
- un praf de sare
Pentru uns tava:
- ulei
- faina
Pentru decor:
- zahar pudra
Mod de preparare negresa de post:
Simplu! Se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dam la la cuptor si tinem circa 40-45 min.Pentru a fi siguri ca prajitura este bine coapta facem testul scobitorii. Lasam sa se raceasca, pudram cu zahar pudra si apoi taiem..
Pe blogul mmihalache gasiti mai multe retete delicioase.
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina