Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa de post:
- 4 cani cu faina
- 2 cani cu zahar
- 200 g stafide
- 2 cani cu apa
- 1 cana cu ulei
- 6 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 esenta de rom
- 1 borcan de gem (eu am folosit gem de zmeura) )
- coaja rasa de la o lamaie
- un praf de sare
Pentru uns tava:
- ulei
- faina
Pentru decor:
- zahar pudra
Mod de preparare negresa de post:
Simplu! Se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dam la la cuptor si tinem circa 40-45 min.Pentru a fi siguri ca prajitura este bine coapta facem testul scobitorii. Lasam sa se raceasca, pudram cu zahar pudra si apoi taiem..
Pe blogul mmihalache gasiti mai multe retete delicioase.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?