Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu visine:
- 1 borcan de 800 gr de visine fara samburi
- 25 gr faina alba
- 16 linguri de unt
- 200 gr zahar
- 3 linguri coniac
- 1 lingura extract de vanilie
- 1 ou
- 420 gr faina integrala
- 1 lingura praf de copt
- 1 varf de lingura de sare
- 200 gr lapte
Mod de preparare prajitura cu visine:
Intr-un vas amestecati faina alba cu cea integrala si cu praful de copt.
Separat, bateti bine untul cu zaharul. Incorporati si oul, coniacul,vanilia si laptele.
In amestecul lichid adaugati treptat faina amestecata pana se formeaza aluatul.
Aluatul obtinut la final se toarna intr-o tava (eu am folosit-o pe cea a aragazului) tapetata cu hartie de copt.Se presara cu visinile scurse de sirop si se pune la cuptor pentru 45-50 de minute sau pana se rumeneste usor.
O reteta recomandata de Amainbucatarie.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?