Cannelloni cu legume – de post

12:03, 24 Martie 2012 publicat în Retete culinare7 share-uri

Cannelloni cu legume- o mancare simpla si gustoasa pentru o zi de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cannelloni cu legume:

  • 7 tuburi cannelloni
  • 100 g ciuperci
  • 100 g broccoli
  • 200 g legume congelate (morcov, mazare, porumb,ardei gras)
  • 100 g cascaval de post
  • sare, piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare:

Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Citeste si:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL
Îl vei adora: 5 Moduri în...

Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.

O reteta propusa de blogul truedelights.

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri