O idee buna de un mic dejun delicios!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bruschete usturoiate:

  • felii paine
  • catei usturoi
  • margarina
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si apoi se striveste cu mana si se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura ulei. Se condimenteaza cu sare si se se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
Painea se prajeste in prajitor sau in cuptor, apoi se unge cu margarina (sau unt daca nu tineti post), se presara usturoiul pe care il tocam dupa ce s-a rumenit, apoi picuram ulei de la usturoiul prajit peste paine si presaram boia sau vegeta de ardei.
Se servesc calde si sunt foarte gustoase.

bruschete usturoiate

O reteta recomandata de bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Bruschete usturoiate.