Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bruschete usturoiate:
- felii paine
- catei usturoi
- margarina
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Se curata usturoiul si apoi se striveste cu mana si se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura ulei. Se condimenteaza cu sare si se se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
Painea se prajeste in prajitor sau in cuptor, apoi se unge cu margarina (sau unt daca nu tineti post), se presara usturoiul pe care il tocam dupa ce s-a rumenit, apoi picuram ulei de la usturoiul prajit peste paine si presaram boia sau vegeta de ardei.
Se servesc calde si sunt foarte gustoase.
O reteta recomandata de bucatarie-usoara.blogspot.com
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri