Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bruschete usturoiate:
- felii paine
- catei usturoi
- margarina
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Se curata usturoiul si apoi se striveste cu mana si se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura ulei. Se condimenteaza cu sare si se se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
Painea se prajeste in prajitor sau in cuptor, apoi se unge cu margarina (sau unt daca nu tineti post), se presara usturoiul pe care il tocam dupa ce s-a rumenit, apoi picuram ulei de la usturoiul prajit peste paine si presaram boia sau vegeta de ardei.
Se servesc calde si sunt foarte gustoase.
O reteta recomandata de bucatarie-usoara.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!