Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri de post:
- 250g faina
- 200g margarina
- 130g zahar
- un praf sare
- o lingurita de amoniu
- mirodenii la alegere (cacao,stafide, alune, etc)
- esenta de rom
Mod de preparare:
Se framanta un aluat fraged si se da la frigider o ora.
Se scoate, se intinde foaie de 0,5cm grosime si se taie in diverse forme, iar in mijlocul fiecarei forme se poate pune cate o aluna, o nuca sau orice altceva.
Se coc in cuptorul incins, la foc iute 10 min.
O reteta recomandata de kata's kitchen.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!