Un desert simplu, excelent pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fursecuri de post:

  • 250g faina
  • 200g margarina
  • 130g zahar
  • un praf sare
  • o lingurita de amoniu
  • mirodenii la alegere (cacao,stafide, alune, etc)
  • esenta de rom

Mod de preparare:

Se framanta un aluat fraged si se da la frigider o ora.
Se scoate, se intinde foaie de 0,5cm grosime si se taie in diverse forme, iar in mijlocul fiecarei forme se poate pune cate o aluna, o nuca sau orice altceva.

fursecuri de post
Se coc in cuptorul incins, la foc iute 10 min.

O reteta recomandata de kata's kitchen.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fursecuri de post.