Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri de post:
- 250g faina
- 200g margarina
- 130g zahar
- un praf sare
- o lingurita de amoniu
- mirodenii la alegere (cacao,stafide, alune, etc)
- esenta de rom
Mod de preparare:
Se framanta un aluat fraged si se da la frigider o ora.
Se scoate, se intinde foaie de 0,5cm grosime si se taie in diverse forme, iar in mijlocul fiecarei forme se poate pune cate o aluna, o nuca sau orice altceva.
Se coc in cuptorul incins, la foc iute 10 min.
O reteta recomandata de kata's kitchen.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă