Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri de post:
- 250g faina
- 200g margarina
- 130g zahar
- un praf sare
- o lingurita de amoniu
- mirodenii la alegere (cacao,stafide, alune, etc)
- esenta de rom
Mod de preparare:
Se framanta un aluat fraged si se da la frigider o ora.
Se scoate, se intinde foaie de 0,5cm grosime si se taie in diverse forme, iar in mijlocul fiecarei forme se poate pune cate o aluna, o nuca sau orice altceva.
Se coc in cuptorul incins, la foc iute 10 min.
O reteta recomandata de kata's kitchen.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară