Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri de post:
- 250g faina
- 200g margarina
- 130g zahar
- un praf sare
- o lingurita de amoniu
- mirodenii la alegere (cacao,stafide, alune, etc)
- esenta de rom
Mod de preparare:
Se framanta un aluat fraged si se da la frigider o ora.
Se scoate, se intinde foaie de 0,5cm grosime si se taie in diverse forme, iar in mijlocul fiecarei forme se poate pune cate o aluna, o nuca sau orice altceva.
Se coc in cuptorul incins, la foc iute 10 min.
O reteta recomandata de kata's kitchen.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei