Legume cu sos de ulei de masline

12:03, 19 Martie 2012 publicat în Retete culinare5 share-uri

Iata o reteta simpla, de post, si delicioasa!!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru mancare de legume cu sos:

  • legume :broccoli, conopida,morcov, fasole pastai
  • 4 lg ulei masline
  • cimbru,busuioc,chili,piper
  • 2 lg de sos ptr fripturi
  • marar
  • 6 catei usturoi
  • sare

Mod de preparare legume cu sos:

Se clocoteste apa cu sare si se pun legumele.
Se lasa cam 15 min, apoi se scurg.

Citeste si:
370.000 de PET-uri și 160.000 litri de ulei uzat, colectați în...
370.000 de PET-uri și 160.000...

Uleiul de masline se pune la incalzit, nu se incinge tare ptr. ca atunci cand punem usturoiul , va capata un gust rau!!.
Mararul si usturoiul se taie si se pune peste ulei, apoi celelalte condimente si se lasa cam 1 min.

Se ia de pe foc uleiul cu condimente, se toarna in blender impreuna cu sosul de fripturi si se mixeaza bine!

Citeste si:
Uleiul din ficat de cod și uleiul de pește: ce beneficii aduce...
Uleiul din ficat de cod și...

Se pune peste legume acest sos si se serveste preparatul cald.
Sper sa va placa!!

Blogul culinarecufeteistete.blogspot.com va prezinta si alte retete delicioase!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri