15 Martie 2012 publicat în Retete culinare 13 share-uri

Spaghetti carbonara, o reteta extrem de gustoasa si simplu de preparat!

Dificultate: redusa

Ingrediente si mod de preparare spaghetti carbonara:

Asadar am folosit un manunchi de spaghetti subtiri pe care le-am pus la fiert in apa cu sare timp de 10 minute. Intre timp am facut sosul carbonara din cateva felii de kaiser afumat, pe care le-am taiat in fasii mai subtiri si le-am prajit intr-o tigaie cu foarte putin ulei. Cand s-au rumenit putin, am turnat peste ele 2 oua batute si amestecate cu parmezan ras, cca 3 linguri pline, si cu piper si praf de usturoi. Am amestecat cu o spatula din lemn, pentru ca omleta nu trebuie sa ramana intreaga. Spaghetele le-am scurs dupa ce au fiert (la carbonara spaghetele nu se clatesc!), dar nu de tot, ci incat sa ramana una-doua linguri de apa in ele, apoi am turnat omleta si am amestecat totul.

Am servit cu parmezan ras pe deasupra, si mi-as fi dorit si o picatura de ketchup, de care insa, nu mai aveam la indemana.

Pofta buna! :)

Pe blogul caietul cu retete gasiti si alte retete delicioase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri