O reteta excelenta de cordon bleu.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru cordon bleu:

  • 2 bucati de piept de pui
  • sunca afumata
  • cascaval
  • condimente
  • ulei

Mod de preparare cordon bleu:

Pieptul de pui l-am batut cu ciocanul de carne pana cand a devenit alungit. Am dat condimente, apoi pe fiecare bucata de piept am pus cate doua felii de sunca afumata subtire taiate si cateva fasii de cascaval. Am rulat bine si am prins capetele cu scobitori.

cordon bleu

Mie mi-au iesit rulourile de Cordon bleu ceva mai mici, pentru ca voiam sa fiu sigura ca nu raman crude la mijloc (am avut o experienta neplacuta la restaurant cu un Cordon bleu complet crud in interior!!). Apoi le-am pus la prajit in tigaia cu ulei. Nu-mi place crusta de faina de pe deasupra, de aceea nu am dat rulourile prin nimic inainte de a le praji.

Dupa care am servit cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

O reteta sugerata de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cordon bleu.