Cordon bleu

12:03, 4 Martie 2012 publicat în Retete culinare10 share-uri

O reteta excelenta de cordon bleu.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru cordon bleu:

  • 2 bucati de piept de pui
  • sunca afumata
  • cascaval
  • condimente
  • ulei

Mod de preparare cordon bleu:

Pieptul de pui l-am batut cu ciocanul de carne pana cand a devenit alungit. Am dat condimente, apoi pe fiecare bucata de piept am pus cate doua felii de sunca afumata subtire taiate si cateva fasii de cascaval. Am rulat bine si am prins capetele cu scobitori.

Citeste si:
370.000 de PET-uri și 160.000 litri de ulei uzat, colectați în...
370.000 de PET-uri și 160.000...

Mie mi-au iesit rulourile de Cordon bleu ceva mai mici, pentru ca voiam sa fiu sigura ca nu raman crude la mijloc (am avut o experienta neplacuta la restaurant cu un Cordon bleu complet crud in interior!!). Apoi le-am pus la prajit in tigaia cu ulei. Nu-mi place crusta de faina de pe deasupra, de aceea nu am dat rulourile prin nimic inainte de a le praji.

Dupa care am servit cu piure de cartofi si muraturi.

Citeste si:
Uleiul din ficat de cod și uleiul de pește: ce beneficii aduce...
Uleiul din ficat de cod și...

Pofta buna!

O reteta sugerata de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri