Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru cordon bleu:
- 2 bucati de piept de pui
- sunca afumata
- cascaval
- condimente
- ulei
Mod de preparare cordon bleu:
Pieptul de pui l-am batut cu ciocanul de carne pana cand a devenit alungit. Am dat condimente, apoi pe fiecare bucata de piept am pus cate doua felii de sunca afumata subtire taiate si cateva fasii de cascaval. Am rulat bine si am prins capetele cu scobitori.
Mie mi-au iesit rulourile de Cordon bleu ceva mai mici, pentru ca voiam sa fiu sigura ca nu raman crude la mijloc (am avut o experienta neplacuta la restaurant cu un Cordon bleu complet crud in interior!!). Apoi le-am pus la prajit in tigaia cu ulei. Nu-mi place crusta de faina de pe deasupra, de aceea nu am dat rulourile prin nimic inainte de a le praji.
Dupa care am servit cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta buna!
O reteta sugerata de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.