Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru cordon bleu:
- 2 bucati de piept de pui
- sunca afumata
- cascaval
- condimente
- ulei
Mod de preparare cordon bleu:
Pieptul de pui l-am batut cu ciocanul de carne pana cand a devenit alungit. Am dat condimente, apoi pe fiecare bucata de piept am pus cate doua felii de sunca afumata subtire taiate si cateva fasii de cascaval. Am rulat bine si am prins capetele cu scobitori.
Mie mi-au iesit rulourile de Cordon bleu ceva mai mici, pentru ca voiam sa fiu sigura ca nu raman crude la mijloc (am avut o experienta neplacuta la restaurant cu un Cordon bleu complet crud in interior!!). Apoi le-am pus la prajit in tigaia cu ulei. Nu-mi place crusta de faina de pe deasupra, de aceea nu am dat rulourile prin nimic inainte de a le praji.
Dupa care am servit cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta buna!
O reteta sugerata de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
.jpg)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei