Stiu ca sunt nenumarate retete, ca si in cazul vinului fiert. Le poti face cu miere, zahar brun ori nucsoara. Le poti umple cu nuca, alune, stafide sau branza chiar. Poti turna deasupra sirop de artar, coniac ori propriul suc. Si multe altele. Si totusi, nu am facut nimic din toate astea. Am folosit doar zahar si vanilie, nelipsita scortisoara si migdale intregi.
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru mere coapte cu migdale si vanilie:
- 5-6 mere
- migdale
- scortisoara
- zahar
- esenta de vanilie
Mod de preparare mere coapte cu migdale si vanilie:
Am pus in fiecare mar scobit doua migdale, doua lingurite de zahar, un praf de scortisoara si cateva picaturi de esenta de vanilie amestecate dinainte. Le-am pus in cuptorul fierbinte pentru circa un sfert de ora, fiecare mar in castronelul lui de yena.
Asta a fost. Nimic mai simplu, nu?
Pe blogul bucatareli.blogspot.com gasiti mai multe retete delicioase.
.jpg)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei