Stiu ca sunt nenumarate retete, ca si in cazul vinului fiert. Le poti face cu miere, zahar brun ori nucsoara. Le poti umple cu nuca, alune, stafide sau branza chiar. Poti turna deasupra sirop de artar, coniac ori propriul suc. Si multe altele. Si totusi, nu am facut nimic din toate astea. Am folosit doar zahar si vanilie, nelipsita scortisoara si migdale intregi.
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru mere coapte cu migdale si vanilie:
- 5-6 mere
- migdale
- scortisoara
- zahar
- esenta de vanilie
Mod de preparare mere coapte cu migdale si vanilie:
Am pus in fiecare mar scobit doua migdale, doua lingurite de zahar, un praf de scortisoara si cateva picaturi de esenta de vanilie amestecate dinainte. Le-am pus in cuptorul fierbinte pentru circa un sfert de ora, fiecare mar in castronelul lui de yena.
Asta a fost. Nimic mai simplu, nu?
Pe blogul bucatareli.blogspot.com gasiti mai multe retete delicioase.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare