O reteta aromata de ciuperci cu usturoi si patrunjel, servite alaturi de o mamaliguta aburinda.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel:

  • 1 caserola ciuperci
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare
  • 5 catei de usturoi
  • un varf de cutit de fulgi de ardei iute
  • o legatura de patrunjel
  • parmezan

Mod de preparare ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel:

Am luat o caserola de Pleurotus de la Mega, am curatat si ciopartit ciupercile si le-am aruncat in tigaie, impreuna cu 3-4 linguri de ulei de masline, sare si piper proaspat macinat + 5 catei de usturoi si-un varf de cutit de fulgi de ardei iute!

Le-am lasat sa se rumeneasca frumos la foc mediu, si in acelasi am pregatit o mamaliguta-polenta (adica mamaliguta + 2 linguri de ulei de masline + niscaiva parmezan ras adaugat la sfarsit)

Cand erau gata ciupercile, am adaugat in tigaie si o legatura de patrunjel tocat marunt (la sfarsit, nu mai degreme, ca sa ramana patrunjuelul verde, da?) si asta a fost.

ciuperci cu usturoi si patrunjel

Serviti-le peste polenta cu inca niste parmezan ras si-un pahar de vin! O sa va placa, promit!

O reteta recomandata de leblogpiquant!

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel.