Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel:
- 1 caserola ciuperci
- 3-4 linguri ulei de masline
- sare
- 5 catei de usturoi
- un varf de cutit de fulgi de ardei iute
- o legatura de patrunjel
- parmezan
Mod de preparare ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel:
Am luat o caserola de Pleurotus de la Mega, am curatat si ciopartit ciupercile si le-am aruncat in tigaie, impreuna cu 3-4 linguri de ulei de masline, sare si piper proaspat macinat + 5 catei de usturoi si-un varf de cutit de fulgi de ardei iute!
Le-am lasat sa se rumeneasca frumos la foc mediu, si in acelasi am pregatit o mamaliguta-polenta (adica mamaliguta + 2 linguri de ulei de masline + niscaiva parmezan ras adaugat la sfarsit)
Cand erau gata ciupercile, am adaugat in tigaie si o legatura de patrunjel tocat marunt (la sfarsit, nu mai degreme, ca sa ramana patrunjuelul verde, da?) si asta a fost.
Serviti-le peste polenta cu inca niste parmezan ras si-un pahar de vin! O sa va placa, promit!
O reteta recomandata de leblogpiquant!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”