Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel:
- 1 caserola ciuperci
- 3-4 linguri ulei de masline
- sare
- 5 catei de usturoi
- un varf de cutit de fulgi de ardei iute
- o legatura de patrunjel
- parmezan
Mod de preparare ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel:
Am luat o caserola de Pleurotus de la Mega, am curatat si ciopartit ciupercile si le-am aruncat in tigaie, impreuna cu 3-4 linguri de ulei de masline, sare si piper proaspat macinat + 5 catei de usturoi si-un varf de cutit de fulgi de ardei iute!
Le-am lasat sa se rumeneasca frumos la foc mediu, si in acelasi am pregatit o mamaliguta-polenta (adica mamaliguta + 2 linguri de ulei de masline + niscaiva parmezan ras adaugat la sfarsit)
Cand erau gata ciupercile, am adaugat in tigaie si o legatura de patrunjel tocat marunt (la sfarsit, nu mai degreme, ca sa ramana patrunjuelul verde, da?) si asta a fost.
Serviti-le peste polenta cu inca niste parmezan ras si-un pahar de vin! O sa va placa, promit!
O reteta recomandata de leblogpiquant!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?