IN ACEST ARTICOL:
O reteta aromata de ciuperci cu usturoi si patrunjel, servite alaturi de o mamaliguta aburinda.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel:

  • 1 caserola ciuperci
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare
  • 5 catei de usturoi
  • un varf de cutit de fulgi de ardei iute
  • o legatura de patrunjel
  • parmezan

Mod de preparare ciuperci delicioase cu usturoi si patrunjel:

Am luat o caserola de Pleurotus de la Mega, am curatat si ciopartit ciupercile si le-am aruncat in tigaie, impreuna cu 3-4 linguri de ulei de masline, sare si piper proaspat macinat + 5 catei de usturoi si-un varf de cutit de fulgi de ardei iute!

Le-am lasat sa se rumeneasca frumos la foc mediu, si in acelasi am pregatit o mamaliguta-polenta (adica mamaliguta + 2 linguri de ulei de masline + niscaiva parmezan ras adaugat la sfarsit)

Cand erau gata ciupercile, am adaugat in tigaie si o legatura de patrunjel tocat marunt (la sfarsit, nu mai degreme, ca sa ramana patrunjuelul verde, da?) si asta a fost.

Serviti-le peste polenta cu inca niste parmezan ras si-un pahar de vin! O sa va placa, promit!

O reteta recomandata de leblogpiquant!

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri