2 Februarie 2012 publicat în Retete culinare 14 share-uri

Aripioare crocante si aromate. Foarte simplu de preparat.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente ncesare pentru aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:

  • 500 g aripioare de pui
  • 1 lamaie
  • ghimbir
  • miere de albine
  • condimente pentru friptura de pui
  • sos de soia
  • sos worcester
  • sare

Mod de preparare aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:

Intr-un bol, facem o marinata din sos de soia, sos worcester, ghimbir ras, condimentele de pui, zeama de la o lamaie, apoi adaugam aripioarele spalate si taiate in doua.
Dam apoi la rece pentru 50-60 minute.

Intr-o tava termorezistenta adaugam putin ulei de masline si punem aripioarele.
Dam la cuptor pentru 35- 40 minute, dupa primele 20 minute stopim aripioarele cu miere de albine si lasam in cuptor pana devin usor rumene.
Se servesc calde alaturi de felii de lamaie.
Pofta buna!


O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri