Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente ncesare pentru aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:
- 500 g aripioare de pui
- 1 lamaie
- ghimbir
- miere de albine
- condimente pentru friptura de pui
- sos de soia
- sos worcester
- sare
Mod de preparare aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:
Intr-un bol, facem o marinata din sos de soia, sos worcester, ghimbir ras, condimentele de pui, zeama de la o lamaie, apoi adaugam aripioarele spalate si taiate in doua.
Dam apoi la rece pentru 50-60 minute.
Intr-o tava termorezistenta adaugam putin ulei de masline si punem aripioarele.
Dam la cuptor pentru 35- 40 minute, dupa primele 20 minute stopim aripioarele cu miere de albine si lasam in cuptor pana devin usor rumene.
Se servesc calde alaturi de felii de lamaie.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară