Aripioare crocante si aromate. Foarte simplu de preparat.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente ncesare pentru aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:

  • 500 g aripioare de pui
  • 1 lamaie
  • ghimbir
  • miere de albine
  • condimente pentru friptura de pui
  • sos de soia
  • sos worcester
  • sare

Mod de preparare aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:

Intr-un bol, facem o marinata din sos de soia, sos worcester, ghimbir ras, condimentele de pui, zeama de la o lamaie, apoi adaugam aripioarele spalate si taiate in doua.
Dam apoi la rece pentru 50-60 minute.

aripioare de pui cu lamaie

Intr-o tava termorezistenta adaugam putin ulei de masline si punem aripioarele.
Dam la cuptor pentru 35- 40 minute, dupa primele 20 minute stopim aripioarele cu miere de albine si lasam in cuptor pana devin usor rumene.
Se servesc calde alaturi de felii de lamaie.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere de albine.