Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente ncesare pentru aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:
- 500 g aripioare de pui
- 1 lamaie
- ghimbir
- miere de albine
- condimente pentru friptura de pui
- sos de soia
- sos worcester
- sare
Mod de preparare aripioare de pui cu lamaie, ghimbir si miere:
Intr-un bol, facem o marinata din sos de soia, sos worcester, ghimbir ras, condimentele de pui, zeama de la o lamaie, apoi adaugam aripioarele spalate si taiate in doua.
Dam apoi la rece pentru 50-60 minute.
Intr-o tava termorezistenta adaugam putin ulei de masline si punem aripioarele.
Dam la cuptor pentru 35- 40 minute, dupa primele 20 minute stopim aripioarele cu miere de albine si lasam in cuptor pana devin usor rumene.
Se servesc calde alaturi de felii de lamaie.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân