Timp de preparare: 60 - min
 
 Dificultate: redusa
 
 Ingrediente necesare pentru ciocanele cu cartofi si sparanghel:
 - 8 ciocanele
 - 1kg de cartofi medii
 - 300 g sparanghel
 - 250 g rosii cherry
 - ulei de masline
 - cimbru proaspat
 
Dressing:
- 1 lingura miere
 - 1 lingura ulei de masline
 - 1 lingura otet
 - 1 lingura rasa de boia dulce
 - sare
 - piper
 
Mod de preparare ciocanele cu cartofi si sparanghel:
Preparam mai intai dresingul amestecand ingredientele mentionate mai sus. Pregatim o tava de cuptor pe care o ungem cu ulei de masline, apoi spalam ciocanelele, le stergem cu un servetel, le ungem cu dressingul si le asezam in tava in mijloc. 
 Curatam cartofii, ii taiem pe lung pe din doua, ii amestecam cu ulei de masline si sare si ii asezam in tava in jurul ciocanelelor. Dam la cuptor 30-35 de minute sau, in functie de cuptor, cat e necesar.
Se spala rosiile cherry si se sareaza; se lasa intregi. Sparanghelul se curata in treimea inferioara, se unge cu ulei de masline si se sareaza si el. Iar dupa 20 de minute, se scoate tava din cuptor si se asaza sparanghelul si rosiile peste cartofi si ciocanele; presaram deasupra cimbru. 
 Se mai lasa la cuptor 15 minute (circa) sau cat e nevoie. 
 
 
 
 O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei