Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru paine umpluta cu peste:
- 500 g file de peste
- 400 g bagheta
- 200 g praz
- 500 ml lapte
- 3 linguri maioneza
- Marar
- Sare
- Piper
Mod de preparare paine umpluta cu peste:
Mararul, prazul si pestele se taie marunt. Amestecam pestele cu ceapa si verdeata. Potrivim de sare si piper. Bagheta se taie felii groase de 3 cm cu grija, apoi feliile de bagheta se scufunda in lapte. Se scoate apoi cu grija miezul. Se unge o tava cu unt, se aseza feliile de bagheta pe lungime. In fiecare ciot de bagheta se adauga compozitia de peste si se intinde deasupra maioneza. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 40 de minute. Daca vreti sa puneti cascaval deasupra le mai lasati inca 5 minute la cuptor.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare