Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru paine umpluta cu peste:
- 500 g file de peste
- 400 g bagheta
- 200 g praz
- 500 ml lapte
- 3 linguri maioneza
- Marar
- Sare
- Piper
Mod de preparare paine umpluta cu peste:
Mararul, prazul si pestele se taie marunt. Amestecam pestele cu ceapa si verdeata. Potrivim de sare si piper. Bagheta se taie felii groase de 3 cm cu grija, apoi feliile de bagheta se scufunda in lapte. Se scoate apoi cu grija miezul. Se unge o tava cu unt, se aseza feliile de bagheta pe lungime. In fiecare ciot de bagheta se adauga compozitia de peste si se intinde deasupra maioneza. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 40 de minute. Daca vreti sa puneti cascaval deasupra le mai lasati inca 5 minute la cuptor.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse