O reteta usor de pregatit si foarte gustoasa!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru paine umpluta cu peste:

  • 500 g file de peste
  • 400 g bagheta
  • 200 g praz
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri maioneza
  • Marar
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare paine umpluta cu peste:

Mararul, prazul si pestele se taie marunt. Amestecam pestele cu ceapa si verdeata. Potrivim de sare si piper. Bagheta se taie felii groase de 3 cm cu grija, apoi feliile de bagheta se scufunda in lapte. Se scoate apoi cu grija miezul. Se unge o tava cu unt, se aseza feliile de bagheta pe lungime. In fiecare ciot de bagheta se adauga compozitia de peste si se intinde deasupra maioneza. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 40 de minute. Daca vreti sa puneti cascaval deasupra le mai lasati inca 5 minute la cuptor.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Paine umpluta cu peste.