Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu eugenia:
- 16 eugenia
- 1 budinca de cacao
- 400-500 ml lapte
- 1 cutie mica de frisca HULALA (200 ML)
Mod de preparare prajitura cu eugenia:
Intr-o tava, se pune folie alimentara de nailon, se asaza eugeniile in functie de cum se incadreaza sa nu ramana loc gol. Se pragateste budinca de cacao si, calda, se toarna peste eugenii. Frisca se bate cu mixerul 2-3 minute la viteza mare si se pune peste budinca. Se da la frigider cateva ore, se poate lasa chiar de pe o zi pe alta (asa se inmoaie eugeniile mai bine )
O reteta propusa de: adriana rosca (adita_1)
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?