Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu eugenia:
- 16 eugenia
- 1 budinca de cacao
- 400-500 ml lapte
- 1 cutie mica de frisca HULALA (200 ML)
Mod de preparare prajitura cu eugenia:
Intr-o tava, se pune folie alimentara de nailon, se asaza eugeniile in functie de cum se incadreaza sa nu ramana loc gol. Se pragateste budinca de cacao si, calda, se toarna peste eugenii. Frisca se bate cu mixerul 2-3 minute la viteza mare si se pune peste budinca. Se da la frigider cateva ore, se poate lasa chiar de pe o zi pe alta (asa se inmoaie eugeniile mai bine )
O reteta propusa de: adriana rosca (adita_1)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei