Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu eugenia:
- 16 eugenia
- 1 budinca de cacao
- 400-500 ml lapte
- 1 cutie mica de frisca HULALA (200 ML)
Mod de preparare prajitura cu eugenia:
Intr-o tava, se pune folie alimentara de nailon, se asaza eugeniile in functie de cum se incadreaza sa nu ramana loc gol. Se pragateste budinca de cacao si, calda, se toarna peste eugenii. Frisca se bate cu mixerul 2-3 minute la viteza mare si se pune peste budinca. Se da la frigider cateva ore, se poate lasa chiar de pe o zi pe alta (asa se inmoaie eugeniile mai bine )
O reteta propusa de: adriana rosca (adita_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?