O reteta italiana usoara, de vara: paste farfalle cu verdeturi, ou, branza si vinegreta!
Ingrediente:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

200 de grame de paste farfalle
200 de grame de sunca feliata
O rosie mare feliata
O salata verde mare
2 linguri de mustar (de preferinta Dijon)
O lingurita de zahar brun
120 ml de ulei de masline
100 grame de branza Cheddar
O legatura de patrunjel verde
Doua oua
Piper macinat
Doua linguri de otet
Sare
Mod de preparare:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Puneti apa la fiert pentru paste. Adaugati putina sare. Cand apa da in clocot adaugati pastele si lasati-le sa fiarba cat timp este recomandat pe ambalaj.
In acelasi timp puneti si ouale la fiert. Trebuie sa fie tari pentru a putea fi feliate usor.
Vinegreta se pregateste amestecand mustarul cu otetul, zaharul si sarea. Adaugati incetul cu incetul 100 ml de ulei de masline.
Cand pastele sunt gata, lasati-le sa scurga, apoi mutati-le intr-un vas mai mare. Adaugati restul de ulei.
Adaugati si vinegreta si amestecati. Apoi, adaugati sunca, branza, rosia, patrunjelul, salata. Deasupra adaugati feliile de ou si asezonati cu sare si piper.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?