O reteta italiana usoara, de vara: paste farfalle cu verdeturi, ou, branza si vinegreta!
Ingrediente:
200 de grame de paste farfalle
200 de grame de sunca feliata
O rosie mare feliata
O salata verde mare
2 linguri de mustar (de preferinta Dijon)
O lingurita de zahar brun
120 ml de ulei de masline
100 grame de branza Cheddar
O legatura de patrunjel verde
Doua oua
Piper macinat
Doua linguri de otet
Sare
Mod de preparare:
Puneti apa la fiert pentru paste. Adaugati putina sare. Cand apa da in clocot adaugati pastele si lasati-le sa fiarba cat timp este recomandat pe ambalaj.
In acelasi timp puneti si ouale la fiert. Trebuie sa fie tari pentru a putea fi feliate usor.
Vinegreta se pregateste amestecand mustarul cu otetul, zaharul si sarea. Adaugati incetul cu incetul 100 ml de ulei de masline.
Cand pastele sunt gata, lasati-le sa scurga, apoi mutati-le intr-un vas mai mare. Adaugati restul de ulei.
Adaugati si vinegreta si amestecati. Apoi, adaugati sunca, branza, rosia, patrunjelul, salata. Deasupra adaugati feliile de ou si asezonati cu sare si piper.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana