Se incinge ulei de masline intr-o tigaie de teflon, cu fundul gros. Se caleste la foc potrivit, ceapa taiata solzi, usturoiul taiat marunt, cateva feliute de ardei gras verde si ciupercile taiate feliute (cu piciorus cu tot). Se pune sare grunjoasa si piper, proaspat macinate. Se amesteca cu o lingura de lemn, pana ce ceapa devine sticloasa si moale, iar ciupercile capata o culoare usor maronie.
Se adauga rosiile taiate marunt, dupa ce s-au luat pielitele. Se rup frunzele proaspete de busuioc si se adauga peste ceapa si ciuperci. Se amesteca cu lingura de lemn, sa nu se prinda sau sa se arda ingredientele.
Secret ! Pielita de pe rosii se scoate usor, cu un cutit bine ascutit, dupa ce ai tinut rosia cateva secunde, sub jet de apa calda sau ai oparit-o cateva secunde in apa clocotita.
Pastele se pun in apa clocotita si se fierb cam 5-6 minute (sau cat scrie pe pachet). Se scurg fierbinti, de apa, printr-o sita si se pun calde, peste ceapa si ciupercile calite. Se amesteca totul, cu lingura din lemn. Se presara peste pastele calite, patrunjel verde, taiat fin.
Secret ! Nu lasa pastele sa se scurga de tot, de apa in care au fiert. Puse usor apoase, peste ciupercile si ceapa, calite, amestecul va fi omogen, uleios si pufos.
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro