- 5 linguri cu orez
- 3 morcovi
- 100 g mazare
- 250 g de sunca
- 1 iaurt mare
- 2 lingurite de zahar
- 100 g de alune
- sare
- piper
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare
Mazarea si orezul se fierb separat. Se dau morcovii prin razatoarea cu gauri mari si sunca se taie in bucatele mici. Amesteca totul cu alune si patrunjel tocat.
Peste se pune iaurtul ( prealabil se amesteca bine cu zahar). Pune sare si piper dupa gust si tine-o putin la frigider inainte de a servi.
Pofta buna!
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili