- 5 linguri cu orez
- 3 morcovi
- 100 g mazare
- 250 g de sunca
- 1 iaurt mare
- 2 lingurite de zahar
- 100 g de alune
- sare
- piper
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare
Mazarea si orezul se fierb separat. Se dau morcovii prin razatoarea cu gauri mari si sunca se taie in bucatele mici. Amesteca totul cu alune si patrunjel tocat.
Peste se pune iaurtul ( prealabil se amesteca bine cu zahar). Pune sare si piper dupa gust si tine-o putin la frigider inainte de a servi.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare