- 5 linguri cu orez
- 3 morcovi
- 100 g mazare
- 250 g de sunca
- 1 iaurt mare
- 2 lingurite de zahar
- 100 g de alune
- sare
- piper
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare
Mazarea si orezul se fierb separat. Se dau morcovii prin razatoarea cu gauri mari si sunca se taie in bucatele mici. Amesteca totul cu alune si patrunjel tocat.
Peste se pune iaurtul ( prealabil se amesteca bine cu zahar). Pune sare si piper dupa gust si tine-o putin la frigider inainte de a servi.
Pofta buna!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!