- 1 kg de urzici
- 150 g nuci macinate
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingura de hrean
- sare
- piper
Mod de preparare
Se aleg urzicile si se spala in mai multe ape. Se fierb in apa cu putina sare.
Se scurg de apa in care au fiert, se toaca marunt si se amesteca cu nuci, ulei, hrean, sare, piper si putina apa ( cea in care au fiert urzicile).
Cand se servesc se pot orna cu nuci taiate marunt.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă