- 3-4 linguri cu smatana
- 150 g unt
- o cana de faina
- nuca/ gem
Mod de preparare
Faina se amesteca cu untul si smantana. Se framanta timp de 15-20 de minute si aluatul se tine la frigider doua ore.
Se intinde o foaie si se taiate sub forma de patrate.
Acestea se umplu dupa preferinta cu gem sau cu nuca.
Se ruleaza si se pun pe o tava care se baga la cuptor.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.