Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
60 min
Ingrediente:
- 500g.miez de dovleac
- 2 linguri ulei
- 150g.faina
- 1 ou
- sare
- piper macinat mare si piper macinat fin
- 4 fire salvie sau tarhon
- 3 linguri unt
Mod de preparare:
1.Se taie cuburi miezul de dovleac si se aseaza intr-o forma de sufleu ,se stropeste cu ulei si se coace cca.30 de minute in cuptorul incins.Dovleacul se zdrobeste cu furculita ,se inglobeaza faina,ulei, sare si piperul macinat fin.Din acest aluat se formeaza rulouri foarte subtiri,din care se taie bucati de 3-5 cm. lungime ,care se transforma in galuste ovale.
2.Se preseaza fiecare galusca si se fierb in apa cu sare 5 minute .
3.Se spala salvia sau tarhonul, se sterge,se rup frunzulitele si se calesc in unt fierbinte.
4.Se scurg galustele.Se aranjeaza pe farfurii impreuna cu untul cu salvie si se presara deasupra piperul macinat mare.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară