Din aceasta saptamana vei putea gasi pe Delly si retete postate pe bloguri. Astazi iti prezentam o reteta preluata de pe blogul doamnei Dorin Isabela.

Din aceasta saptamana vei putea gasi pe Delly si retete postate pe bloguri. Astazi iti prezentam o reteta preluata de pe blogul domnisoarei Dobrin Isabela.

Si tu poti avea propriul blog pe Delly. Da click aici si scrie si tu in blogul tau.

Ingrediente:

  • 1 ananas bine copt
  • miere de albine, cat vreti voi de dulce
  • scortisoara
  • frisca
Mod de preparare

Curatam ananasul de coaja

Il taiem in patru si ii scoatem cotoarul

Eu am facut doar 2 bucati de ananasul, restul i l-am lasat lu Alin sa-l manace asa "nature"
Asa, le asezam intr-o farfurie si adaugam miere cat vrem noi

Presaram si putina scortisoara, pentru un gust si mai bun

Acoperim cu o folie si dam la rece sa se marineze.
Eu am lasat juma' de ora ca nu mai puteam de pofta

Cat sta la rece, batem niste frisca lichida pe care o indulcim cu miere

Ungem grill-ul cu doua picaturi de ulei, il icingem bine si "frigem" ananasul.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Blogul din bucatarie: ananas caramelizat.